Мы всегда на пульсе вашего стоматологического здоровья


    Услуги Статьи Вопросы
LiveZilla Live Help


Отзывы

Гупало Яна 18.11.2009

Большая благодарность Стоматологическому Центру Улыбки, а также в частности отличному врачу и хорошему человеку Надежде Викторовне, за то что помогли исправить неправильный прикус, который беспокоил меня на протяжении многих лет. Также хочу поблагодарить за понимание, которое всегда нахожу с ее стороны. Желаю Центру дальнейшего процветания и побольше клиентов. P.S. отличная услуга предупреждать клиента о визите к доктору! Отдельное спасибо администраторам.


Павлюковые 02.09.2009

Ірина Олексіївна Ірина Михайлівна Вітаємо з професійним святом! Успіхів, творчої наснаги щиро зичим Вам. Щоб світ наповнився теплом і добротою, Всі зустрічі щоб радісні були, Щоб Вам скорялись висота за висотою І щоб всі дні безхмарними були У мрію вируйте и не скоряйтесь долі, Здоров’я вам надії і любові. З повагою і вдячністю сім’я Павлюків


Луговий Валентин 02.10.2008

Я, Луговий Валентин Миколайович, розумію що карієс на моїх зубах з’являється у наслідок поганої гігієни Але я обіцяю чистити зуби 2 рази на день.


Алла Олексіївна 06.03.2008

Я, Титаренко Алла Олексіївна обіцяю чистити зуби, два раза в день і користуватися: Зубною ниткою та ополіскувачем для ротової порожнини


Семья Кошечко 12.04.2007

Ирина Алексеевна! Спасибо огромное, что Вы есть!!! Ваша улыбка лучезарна, обаятельна и неповторима! Вы - образец для подражания для нашей семьи и Маши (в смысле уход за зубками)


Алина 05.02.2007

Іринці –музі. Не передбачуваній і неперевершеній Ти мене ніколи не покинеш, Не залишиш у самотній млі, Ти мене ніколи не зустрінеш, Бо згубився слід мій на землі... Я тебе ніколи не зустріну, Бо в ту зустріч не забуду доріг. Я тебе ніколи не покину, Бо в собі несу як оберіг. Звечора сховаюсь у тумані, Місяцем світитиму з ночей, Сонячним промінням на світанні, Доторкнуся до твоїх очей Солов’їним співом заспіваю, Яблунею зацвіту в саду, Блискавкою небеса розкраю І зорею в роси упаду. Ти мене ніколи не покинеш ... Я тебе ніколи не зустріну ....


Луговой Николай 25.09.2006

Обещаю !!! Чистить зубы ниткой два раза в день.


Полухін Олександр 04.04.2006

Заява ! Я Полухін Олександр Вітальович, 1992 року народження зобов’язуюсь чистити зуби два рази на день. Умови чистки зубів: •зубна щітка; •зубна паста; •зубна нитка; 4 квітня 2006 року P.S. Мені дуже сподобалось!


Оставьте свой отзыв

Только для пациентов Стоматологического Центра Улыбки

Внимание! Отзывы добавляются только при наличии реальных контактных данных. В противном случае, отзыв расценивается как ложный и не добавляется на сайт.